AGAATH TIMMERMAN:
+31 (0)613422400

E-MAIL:
altenahorses@gmail.com

ADRES:
Westerpaauwenweg 9 Overschild

Over ons

It's in the name

Altena Horses is de kleinschalige KWPN dressuurpaarden fokkerij van de familie Timmerman uit Moordrecht en Overschild. Het is onze hobby en passie om een goed dressuurpaard te fokken dat op hoog niveau kan en wil presteren. Alle door ons gefokte paarden zijn sinds 2006 te herkennen aan de toevoeging Altena in de naam. Op onze website kunt u meer lezen over onze fokkerij.

Interessante merries

Voor onze fokkerij hebben we een aantal waardevolle KWPN fokmerries die beschikken over een interessante bloedvoering. Onze merries komen uit gezonde moederlijnen met mentaliteit waar fijne keurings- en sportpaarden uit voortkomen.

Blij van een veulen in de wei!

Wij fokken ieder jaar enkele dressuurveulens. Belangrijke aandachtspunten in onze fokkerij zijn naast een zeer aansprekend en functioneel exterieur, de gezondheid, een meewerkend karakter en extra mentaliteit. Een belangrijke basis daarbij is de opvoeding vanaf dag één. Onze veulens lopen overdag in de wei, komen dagelijks in de hand en krijgen goede voeding. Ieder jaar weer worden we blij van onze gezonde opgroeiende veulens in de wei!

Uit onze fokkerij

Door de jaren heen hebben we uit onze huidige merrielijnen diverse paarden gefokt die op keuringen, testen of in de (Inter)Nationale sport extra presteren of gepresteerd hebben. Zij zijn de trots van onze fokkerij!